homeabout me1books reviews1Cristalls book1incomplete series1dear diary1

marți, 29 octombrie 2013

Vampire Academy-Dimitri point of view




Hey acesta este primul meu fan-fic asa ca va rog sa fiti intelegatori daca exprimarile sau descrierile nu sunt chiar... sa zicem pe placul vostru. Atentie!!! Aceste caractere nu-mi apartin mie ci minunatei scriitoare Richelle Mead la fel si unele fragmente. Lasati-ma sa stiu ce credeti despre acest fan-fic iar eu voi schimba sau lasa unele lucruri, voi munci cat de mult pot! Multumesc! - CrisuTaCrisTalls






DOAR AUTOCONTROLUL SI EXERCITIILE TE POT TINE LA DISTANTA DE TENTATII...





Academia Sf. Vladimir nu este o scoala ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns in strafundurile padurilor din Montana, in care moroii (vampiri vii si muritori) sunt educati in tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumatate oameni, jumatate vampiri) sunt antrenati sa-i apere de atacurile sangeroase ale strigoilor (morti vii), cei mai inspaimantatori si mai periculosi vampiri.




Dimitri Belikov, un tanar dhampir, ajunge sa fie mentorul unei fete nechibzuite, novicei Rosemary Hathaway . Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur si epuizant, iar, pe langa intrigile si comploturile din Academie, situatia lui se complica din cauza unei idile tainuite si interzise.




Dragostea si loialitatea sunt mai puternice decat legaturile de sange




"Unica si fascinanta... Cititorii vor sorbi din aceasta serie multa vreme de acum incolo." - VOYA




"Un roman captivant..." - Booklist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu